Exposities

Geplande exposities.

27 april 2020: Petrus en Pauluskerk in Loppersum. Clubexpositie. Thema: Vervoer

Jaarlijks organiseert "De Wiemers" een expositie in de N.H kerk in Loppersum. Tijdens de expositie kan het bezoekend publiek de in hun ogen mooiste foto kiezen. (Publieksprijs) Daarnaast kiezen de clubleden zelf de mooiste foto voor de jaarlijkse clubprijs.

In 2018, op Koningsdag organiseert De Wiemers hun jaarlijkse expositie weer in de Petrus en Paulus kerk in Loppersum. Het thema dit jaar is "Tegenlicht"

* In 2010 ging de publieksprijs naar Joop Siepel met de foto "Stadsmarkering"
De clubprijs ging naar Jan Drenth met de foto "ABN gebouw Zwolle"

* Op 30 april 2011 werd in de N.H Kerk te Loppersum wederom door de club een expositie gehouden.  De thema's waren Macro en Industriële monumenten.
De publieksprijs 2011 ging naar Joop Siepel met de foto
"Prille Liefde".
De clubprijs werd gewonnen door Jan Drenth met de foto
"Rusthoven Ekenstein".

* De expositie 2012 vond plaats op zaterdag 9 juni. Het thema was 'De 4 elementen'.

De publieksprijs werd gewonnen door Pieter Jan Boven met de foto "Regenboog"
Tweede werd Herbert Boon met de foto "Groot Hemerterweg" Derde werd Joop Siepel met de foto "Vuurpalet"
De clubprijs werd gewonnen door Jan Drenth met de foto "Waterdruppel"

* In 2013 had de expositie als thema "Straatfotografie" Op 25 mei werden in de Vredeskerk in Loppersum 53 foto's met dit thema geëxposeerd.
Fré Wassenaar won de publiekprijs met de foto Waterstraat2.
De clubprijs 2013 ging naar Jan Drenth met de foto "Sprakeloos"

* In mei 2014 vond de jaarexpositie 'Nachtfotografie' plaats, wederom in de Vredekerk.
De clubprijs ging naar Pieter Jan Boven met 'Pluimerstraat Groningen', de publieksprijs was voor Saliem Alfar met 'Martinitoren onder kermisverlichting'.

* Op Koningsdag 27 april 2015 hadden we voor het eerst na de restauratie de expositie weer in de Petrus en Pauluskerk. Het thema voor dit jaar was Sport / Emotie. De publiekskeuze was dit keer voor 'Goliathreiger' van Menze Dijkens. De keuze van de clubleden was voor 'Door reddingboei springende hond' van Margo Biewenga

*Op Koningsdag 2016 vond wederom een expositie plaats in de N.H kerk in Loppersum. De expositie werd die dag door naar schatting 600 bezoekers bezocht.

Hieronder ziet u een impressie van de expositie op Koningsdag 2017 gemaakt door ons clublid Terry Benjamins.

Zowel de publieksprijs 2017 als de clubprijs 2017 werd gewonnen door Joop Siepel met de foto "Drones"

In 2018 won Klaas Groothuis de publieksprijs met zijn foto "Dichtbij is ook mooi" In dit jaar was "Tegenlicht het thema.

René Breukelman won met zijn foto "Kerkinterieur Roermond"de clubprijs 2018.

Publieks- en clubprijs 2019: Jan Drenth met de foto van een invliegende koolmees.